Bestuur

Het bestuur van de Enschedse Bedrijfs Biljartbond is gehuisvest aan de Jan Vermeerstraat 47, 7545 BN Enschede

Voorzitter

naam: T. van Winsen
email: t.vanwinsen@ebbb.nl

Secretaris

naam: R.J. Bertelink
email: r.bertelink@hotmail.nl

Penningmeester

naam: R. Romarck
email: robin.romarck@gmail.nl

2e Penningmeester

naam: F. Wolbers
email: freddy.wolbers@rrs.nl

Competitieleider

naam: M. Verschuur
email: competitieleider@ebbb.nl

Eretitels bij de Enschede Bedrijfs Biljartbond

Erevoorzitter

Gerard Snuverink
Bestuur en leden van de Enschedese Bedrijfs Biljartbond hebben tijdens de Algemene Leden Vergadering van donderdag 28 april 2022 unaniem besloten Gerard Snuverink te benoemen tot Erevoorzitter We willen je namens het bestuur en alle spelende leden van de biljartbond bedanken voor de wijze waarop jij je decennia lang hebt ingezet voor het bestuur van de EBBB. Hiermee bevestigen wij je erevoorzitter titel van de Enschedese Bedrijfs Biljartbond.

Ereleden

Frits Nijhof
Bestuur en leden van de Enschedese Bedrijfs Biljartbond hebben tijdens de Algemene Leden Vergadering van donderdag 28 april 2022 unaniem besloten Frits Nijhof te benoemen tot Erelid Bestuurder van 1999 tot 2022, bekend als Raadsman, PR-man, Nestor en de man die de adverteerders binnen haalde. Na 23 jaar onafgebroken lid van dit bestuur, benoemen we hem tot erelid van de Enschedese Bedrijfs Biljartbond.
Martin Oosten
Bestuur en leden van de Enschedese Bedrijfs Biljartbond hebben tijdens de Algemene Leden Vergadering van donderdag 28 april 2022 unaniem besloten Martin Oosten te benoemen tot Erelid Het erelidmaatschap wordt hem verleend als dank voor alle functies en in het bijzonder die van competitiebeheerder, die hij de afgelopen 22 jaar heeft bekleed binnen het bestuur van de Enschedese Bedrijfs Biljartbond.
Johan Leuftink
Bestuur en leden van de Enschedese Bedrijfs Biljartbond hebben tijdens de Algemene Leden Vergadering van donderdag 28 april 2022 unaniem besloten Johan Leuftink te benoemen tot Erelid 24 jaar onafgebroken lid van het EBBB bestuur. In deze tijd was hij vooral wedstrijdleider voor de Driebanden-competitie. Als dank voor zijn jarenlange inzet willen we hem benoemen tot Erelid van de Enschedese Bedrijfs Biljartbond.